Diverse wijzigingen Connect Products

Nieuwe verpakkingslijn, handzamere doos & kleuruitbreiding Seal-it® 216 Silicon-SA

De Seal-it® productrange van Connect Products is gerebrand! De nieuwe branding is overzichtelijker, strakker en moderner. Dit doet overigens niks af aan de kwaliteit van de producten. Een modern jasje, dezelfde hoogwaardige kwaliteit! In de komende periode wordt de nieuwe verpakkingslijn gefaseerd geïntroduceerd en dat betekent dat de oude verpakkingslijn langzaamaan zal verdwijnen.

Heb je vragen over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Vanaf heden zijn de kitten in kokerverpakking (310 ml) van Seal-it® 216 Silicon-SA ook verkrijgbaar in de kleuren: linseygrijs, buxy, jasmijn, antraciet & pergamon. De worstverpakkingen (400 ml) zijn nu ook verkrijgbaar in basaltgrijs, pergamon & zwart.

Het aantal kit- en lijmkokers wijzigt van 24 naar 12 stuks per doos. Door een handzamere doos te gebruiken zal de kans op verspilling kleiner worden en wordt het gemakkelijker om voor kleine werken ook een volle doos te bestellen. De overgang zal gefaseerd plaatsvinden per product en kleur.

Door op 'Alles accepteren' te klikken, stemt u ermee in dat we informatie over u mogen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing