Fermacell® Therm25™, het vloerelement voor vloerverwarming

Vloerverwarming opnieuw uitgevonden

James Hardie Fermacell® heeft met haar Therm25™ vloerelementen assortiment een goede oplossing voor projecten waarin vloerverwarming droog geïnstalleerd zou moeten worden. Deze droge dekvloer heeft door de geïntegreerde buisbegeleiders de juiste voorbereiding voor vloerverwarming en -koeling binnenshuis. 

Het Therm25TM element bestaat uit een 25 mm dikke fermacell® gipsvezelplaat, waarvan de bovenzijde in een speciaal patroon is gefreesd. Dit maakt een eenvoudige montage van de elementen en vervolgens van de vloerverwarmingsbuizen mogelijk.

De nieuwste producten in deze range zijn de fermacell® Therm25™-125 Vloerverwarmingselementen. Bij deze nieuwe variant zijn de sleuven in de plaat dichter op elkaar gefreesd, waardoor je meer leidingen kunt trekken. Dit resulteert in een hogere warmteafgifte. Hoe groter deze afgifte, hoe sneller je een aangename temperatuur kunt behalen. 

De voordelen op een rijtje:

  • Snelle installatie
  • Al na 24 uur belastbaar
  • Lage opbouwhoogte van slechts 35 mm
  • 100% droge oplossing

Klik hier voor de Fermacell® Therm25™-125 brochure

Heb je vragen over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Door op 'Alles accepteren' te klikken, stemt u ermee in dat we informatie over u mogen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing