Friendly glass wool

Vernieuwd Isover assortiment voor renovatieprojecten

 

 

Isover Comfortpanel, Renopan en Isocomfort 32 & 35 vernieuwd!

Deze producten zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en nu met een natuurlijke binder. HIerdoor voelen Isover Comfortpanel, Renopan & Isocomfort zachter aan. Dit zorgt voor een aangename verwerking. Daarnaast wordt het aanbrengen vereenvoudigd door de stevigheid en flexibiliteit van de producten. Vandaar de slogan Friendly glass wool.

Vanaf 17 april 2023 worden de vernieuwde Isover Comfortpanel, Renopan en Isocomfort uitgeleverd in een nieuwe verpakking.

Lambda waarde Isover Comfortpanel verbeterd

De Lambda waarde van de Comfortpanel is 33 in plaats van 34. Hiermee zijn ook de Rd- waardes verbeterd:

Dikte Rdeclared in m2.K/W
45 1,35
70 2,10
90 2,70
120 3,60
140 4,20

 

Naamwijziging dichtingskit

De productnaam van Isover Vario® DoubleFit kit is gewijzigd in Isover Vario® DoubleFit + kit. Zie onderstaande afbeelding voor de vernieuwde verpakking.

Palletverpakking

Momenteel is Isover bezig om de palletverpakkingen te optimaliseren. Daardoor kan het voorkomen dat u een andere omverpakking van uw pallet krijgt, of twee verschillende omverpakkingen ontvangt. Momenteel wordt het verschil tussen de bekende strechfolie en een eventuele andere omverpakking in de vorm van een doorzichtige hoes getest.

Heb je vragen over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Door op 'Alles accepteren' te klikken, stemt u ermee in dat we informatie over u mogen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing